Totalul afișărilor de pagină

luni, 23 mai 2011

Viata ne invata multe...

  
Ranile adinc din suflet te fac  sa devii un om fara inima...iti pustiesc sufletul. Dar nu trebuie sa incetam sa zimbim...zimbetul trebuie oferit si atunci cand sufletul iti urla de durere...pentru ca  viata e o lupta continua...trebuie sa pierzi si sa cistigi...iar cand ai cistigat sa stii sa pretuiesti absolut totul. Viata ne invata multe...dar nu ne invata sa uitam minciunile ce au lasat urme adinci in sufletele noastre. Adevarul intotdeauna are valoare...de aceea trebuie sa fim sinceri...nu pentru altii...doar pentru sufletele noastre.
Inchei cu Trebuie Sa Traiesc.
gabriella.

3 comentarii:

  1. aşa este cum spui,dar câţi conştientizează acest lucru?...mă întreb de multe ori ce este în mintea celor care îşi fac o glorie personală din faptul de a minţi(înşela)pe cineva..evident că aceşti oameni lasă răni adânci în sufletele pe care le-au rănit,dar paradoxul e,că unii sunt senini şi uşuraţi sufleteşte,nerecunoscând niciodată acest aspect....

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc Ryanna pentru comentariu.Nu am tolerat minciuna in viata mea. Prefer sa spun adevarul in fata oricit de dureros ar fi.Am intilnit in viata oameni care mint cu nerusinare incit cred ce spun si ei. Sa ai o seara minunata si linistita.

    RăspundețiȘtergere
  3. uneori ranile ..te fac sa fii mai puternic..chiar prea puternic...

    RăspundețiȘtergere