Totalul afișărilor de pagină

luni, 9 mai 2011

Zambetul nu costa nimic...

  
Cu totii stim sa zambim. Zambetul nu costă nimic ... spunea cineva , dar valorează enorm pentru cel  căruia îi dăruieşti. Zambim pentru ca  este un mod de autoaparare impotriva rautatilor.... zambim superficial... zambim pentru ca asa trebuie... zambim ca sa nu plangem... zambim ca sa ne aratam superiori... zambim ca sa ne simtim sufletul ca zambeste... zambim pentru ca ni s-a spus ca zambetul este calea cea mai sigura spre fericire si multumire. Pentru o femeie a zambi înseamnă în primul rînd feminitate.... căci o femeie care zambeşte este aidoma unei flori ce înfloreşte.Pentru un bărbat a zambi înseamnă charm şi nobleţe interioară....pentru ca un om care zîmbeşte este un om fermecător.
Fiecare din noi avem nevoie să zâmbim şi să ni se zambească... prin zambet putem reda speranţa acelora care nu mai găsesc ultima uşă a speranţei. De aceea zambiţi...clipă de clipă şi viaţa va fi mai frumoasa. Din tot ce-ti daruieste viata,pastreaza intotdeauna ceea ce iubesti cu adevarat si atunci vei sti ce inseamna fericirea...Scriu pe blog ca in fiecare seara si va las gandurile mele de bine...soarele sa va lumineze mereu sufletul,vintul sa va risipeasca gindurile grele,ploaia sa va spele grijile si nemultumirile...curcubeul sa va aduca ...zambetul.
 Inchei cu Trebuie Sa Traiesc.
gabriella.

6 comentarii:

  1. pai daca valoreaza mult atunci iti ofer un zambet:)) ::D:) si sa stii ca ai mare dreptate:P

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc frumos Copilul diminetii .

    RăspundețiȘtergere
  3. imi place optimistul practic , imi place ceea ce citesc , imi place si zambesc dar cand ochii imi fug in dreapta vad ceea ce detest .POLITICA . O seara nice .

    RăspundețiȘtergere
  4. Multumesc Rafa...dar tocmai tu mi-ai sugerat,de fapt ai fost singurul prieten virtual care mi-ai recomandat ca acest blog sa nu devina politic.Ma abtin cat pot ptr ca nici mie nu-mi place ceea ce se intimpla in viata politica.Multumesc de vizita si sa ai numai realizari in Franta.

    RăspundețiȘtergere
  5. Sa ne zambesti... sa iti zambesti!

    RăspundețiȘtergere
  6. Din păcate politica face parte din viaţa noastră şi spre nenorocirea noastră ne conduce destinul. Poţi fi detaşat politic dar nu poţi să nu semnalezi când ceva nu e corect.
    Bennerul cu lista ruşinii... păi trebuie pentru că, vezi tu, oricât de greţos ar fi estre un adevăr crud, trebuie semnalat şi schimbat. Oricât ne-am feri şi am face pe "virginii" suntem ...traşi pe sfoară (ca să fiu elegant) şi asta nu este bine. Poţi închide un ochi dar nu pe amândoi. Că dacă faci asta eşti ori orb, ori naiv. Şi accpţi mereu aceeaşi situaţie. Te complaci.

    Un zâmbet nu îl sărăceşte pe cel care îl oferă, dar îl poate îmbogăţi pe cel careîl primeşte. Încercaţi! Eu am reuşit :) Am învăţat că oricât de mult te doare ceva, lumea nu se opreşte doar să îţi aline durerea. Totul se învârte haotic...de fapt totul merge înainte.
    De curând un tânăr care îmi era oarecum prieten a murit într-un accident. M-a durut. Voiam să nu mai aud la TV nici de Băsescu, nici de nimeni, credeam şi simţeam nevoia să fie o zi de doliu, să fie linişte. Dar pe stradă oamenii treceau mai departe agitaţi cu ale lor, alţii dezbăteau diferite teme... Peste toate am învăţat că trebuie să zâmbeşti, să fi vesel chiar şi atunci când o tragedie îţi umbreşte viaţa. Oricum tot tu vei duce greul, aşa că...de ce să îi amărăşti şi pe ceilalţi cu "ale tale" când poţi de fapt să le înseninezi ziua măcar cu un zâmbet?
    Toate cele bune!

    RăspundețiȘtergere