Totalul afișărilor de pagină

marți, 3 septembrie 2019

O femeie puternica merge mai departe...


O femeie puternica stie ca nu trebuie sa se razbune.
O femeie puternica nu se grabeste nicaieri.
O femeie puternica merge mai departe cu viata ei.
O femeie puternica lasa karma sa se ocupe de tot.
Ti-au gresit in atat de multe feluri. Ti-au distrus sufletul si ti-au ranit inima. Au lasat in urma lor cicatrici puternice si rani ce nu se vor vindeca niciodata. Te-au facut sa plangi rauri de lacrimi, ti-au transformat noptile in zile, te-au determinat sa te intrebi daca fericirea chiar exista. Ti-au furat pacea si linistea. Acum, sufletul tau este plin de manie si durere.
Dar vreau sa fii puternica. Vreau sa indraznesti sa te ridici de la pamant si sa mergi mai departe. Si, mai presus de toate vreau sa ii ierti pentru toate greselile facute pentru ca doar asa vei putea gasi linistea de care ai atat nevoie. Permite timpului sa-si joace cartea si sa te vindece. Si, cel mai important, permite karmei sa se ocupe de toate.
Cand simti nevoia sa te razbuni, aminteste-ti ca sufletul tau nu are nevoie de asta. Este mai bun decat crezi tu… cel mai bun lucru pe care il poti face pentru tine este sa mergi mai departe cu viata ta. Sa crezi in karma si in dreptatea divina. Toti oamenii isi platesc mai devreme sau mai tarziu pacatele si toate greselile facute.
-sursa- Secretele-

Iti transmit din suflet Lumina si Iubire.
gabriella.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu