Totalul afișărilor de pagină

luni, 19 martie 2012

Este scris acolo in stele...

Se spune ca atunci cand nu mai avem sperante,nu mai avem nimic...eu cred ca cel mai bun adversar intr-o confruntare este acela care nu mai are nimic de pierdut...nici macar speranta si cum viata este vesnic o lupta,cel care a pierdut si speranta are cele mai mari sanse sa castige batalia vietii. Sunt clipe  cand sentimentele depasesc barierile ratiunii...plangi pentru ca te doare,nu ca sa faci un spectacol...pentru ca fara speranta am plange  vesnic...dar tot tu iti pui intrebarea:chiar nu mai am  nimic de pierdut?...si deodata iti dai seama ca speranta nu moare niciodata...intotdeauna lupti cu adevarat cand nu mai ai un licar de speranta... pentru ca puterea este in noi. Orice am spune fie ca ne place sau nu,fiecare om pe lumea asta are destinul lui...singura regula este sa-l accepte si sa-l urmeze oriunde l-ar duce...chiar nu cred ca destinul nu ti-l poti schimba...el este scris acolo in stele... poti insa determina modul in care se intampla...asta sigur daca ai curaj!
Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella.

15 comentarii:

  1. De ce tot timpul esti asa de trista? Viata este o continua lupta...

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu sunt trista Roxy...sunt realista.Vezi ca nu pot sa-ti scriu comentariul la articolul Nepretuita comoara,asa ca am sa-l fac aici pe blog. " Cat de adevarat si frumos ai spus"dacă vrei o lume în care iubirea să fie adevărată, trebuie să‑i acorzi fiecărei persoane libertatea de a alege."...mare dreptate ai...Nu pot comenta ca ai setat blogul incat apar acele cuvinte care trebuiesc scrise in acea casuta,ca apoi sa dau publicare. Multumesc de vizita.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu esti trista esti realista.Asa sunt si eu dar mie asta imi aduce tristete.De ce?Pentru ca fiind realista vad tot ce e urat la mine.Asta e realitatea.Poate sa fi realist nu e asa de bine.

      Ștergere
    2. Realitatea este trista, putem alege insa sa nu raspundem la rau cu rau. Generatiile care vin asteapta ceva bun de la noi, si noi stim cum e sa ai parte de nedreptate. Numai bine iti doresc!

      Ștergere
  3. Fie ca ne place,fie ca nu...viata merge mai departe,cu sau fara noi...depinde doar de fiecare daca are forta sa ramana in picioare si sa lupte,alaturi de farama aia de speranta....

    RăspundețiȘtergere
  4. Denisa...a fi realista nu inseamna ca vezi asa cum spui tu"vad tot ce e urat la mine."Poate esti cam exigenta cu tine...cel putin eu te percep asa din virtual... o persoana sensibila si frumoasa.

    RăspundețiȘtergere
  5. Loveyluz...multumesc frumos de vizita...ai dreptate viata merge inainte si trebuie sa luptam pentru noi.

    RăspundețiȘtergere
  6. viata e scurta merita sa fii fericita secunda de secunda

    RăspundețiȘtergere
  7. Noi venim aici odata cu programarea vietii noastre.Daca trebuie sa fie buna sau rea....., nimeni nu stie!Noi insa trebuie sa acceptam,sa luptam,sa mergem inainte...acolo unde ne duce viata si sa spunem ca tot ce se intimpla se intimpla pentru "binele nostru".Viata ne este data fara sa o cerem ....,la fel cum ni se ia, fara sa fim intrebati.Sa ai o primavara linistita si luminoasa!

    RăspundețiȘtergere
  8. Ai dreptate in ceea ce spui si te apreciez. Poti fi invingator si atunci cand sti sa pierzi.

    RăspundețiȘtergere
  9. Florea...si tie iti doresc la fel sa fi fericit tot timpul si sa te bucuri de viata.

    RăspundețiȘtergere
  10. MEG55...ai dreptate...de multe ori ne intrebam:de ce mi se intampla tocmai mie?De ce viata oamenilor este neegala, de ce unul e cersetor si altul bogat, de ce unul este handicapat si altul este perfect sanatos?Aceasta ordine este in aparenta nedreapta... putini insa stiu ca nimic nu este intamplator.Te imbratisez cu drag Maria.

    RăspundețiȘtergere
  11. Robert Nicolaescu...chiar nu stiu ce se va intampla cu generatiile care vin dupa noi...vorbeam cu o prietena astazi si spuneam cu mana pe inima ca noi am apucat niste timpuri bune...chiar bune in copmparatie cu ceea ce exista astazi.Multa sanatate Robert.

    RăspundețiȘtergere
  12. Goda...multumesc ptr apreciere...sa sti ca am fost prezenta la tine pe blog,dar din pacate nu mai pot sa las comentarii,nu stiu ce se intampla.

    RăspundețiȘtergere