Totalul afișărilor de pagină

joi, 8 martie 2012

Pentru ca sunteti speciale...

  
Cate odata nici cuvintele nu sunt de ajuns sa ne aratam iubirea si respectul pentru  fiinta care ne-a dat viata...mama...cea care traieste  pentru totdeauna in inima noastra,in acel loc special pe care nu il ocupa nimeni. Mama este cea care ne-a indrumat pasii in lume si ne-a indrumat cu forta si bunatatea ei.
Astazi a fost o zi zambetelor ...o zi in care nu a existat nici priviri incruntate...o zi in care fiecare suflet se elibereaza de incarcatura  negativa si de toate suferintele...o zi in care fiecare suflet  renaste. Asa as vrea eu ca ziua femeii sa fie in fiecare zi...o zi in care sa ne apreciem pe noi asa cum suntem...sa apreciem ceea ce ne-a oferit viata si sa incercam sa multiplicam resursele primite...sa apreciem viata si sa o iubim. Noi femeile suntem  un univers de trairi...suntem in stare sa plangem o noapte intreaga iar dimineata sa pornim cu zambetul pe buze...suntem sensibile pentru ca ne emotioneaza tot ce este frumos...suntem dependente de dragoste , de vorbe frumoase si mangaieri. Suntem ingaduitoare ,iertatoare fata de cei ce ne pricinuiesc suferinta,pentru ca ne atasam de aceia pe care ii consideram deosebiti,pentru ca privim...vorbim si ascultam cu sufletul ,pe care-l asternem in palme si-l oferim chiar si acelora care nu stiu ce sa faca cu el...meritam sa fim inconjurate de oameni care ne respecta,care sa stie sa raspunda simtamintelor noastre,iar atunci cand se stiu nedemni de ele,sa aiba curajul de a se retrage fara a ne rani.Asadar,dragele mele,fie ca acesta zi de 8 Martie sa va aduca lumea la picioare...zambetul pe buze si toata fericirea de pe pamant...pentru ca sunteti cele care gasesc in fiecare zi timp pentru orice problema ...pentru ca sunteti mai puternice si mai hotarate cand este vorba de cei dragi...pentru ca stiti sa spuneti o vorba buna atunci cand trebuie...si pentru ca sunteti speciale.
Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella. 
7 comentarii:

 1. La multi multi ani si tot ce-ti doresti tu >:D<!

  RăspundețiȘtergere
 2. să-ţi fie viaţa precum florile pe care le dăruieşti şi fiecare zi o sărbătoare!
  ps.din păcate ce observ în blogosferă şi nu numai,mai mult femeile îşi fac atenţii şi urări pt.această zi specială căreia i-am dat noi oamenii moderni o semnificaţie aparte...ea fiind de fapt o zi internaţională a emancipării femeii,precum 1 decembrie ziua României..departe însă de a ne câştiga adevărata independenţă şi,conştient sau nu femeia nu a mai făcut mare lucru de la acea zi de 8 martie 1910,ptr.că vrem nu vrem apropo de legi universale,menirea noastră este să naştem copii ptr.care timpul nostru nu ne mai aparţine..dar e lungă lista cu minusuri şi-mi cer scuze că m-am întins la vorbă.
  zile minunate de primăvară să-ţi fie în continuare!

  RăspundețiȘtergere
 3. sa ai si tu o primavara de poveste!Nu ma mai leg de ziua de ieri,fiindca a trecut si eu nu am putut sa fiu prezenta pe aici,din punct de vedere tehnic.Probabil am fost victima"exploziilor solare"."Cele rele sa se spele,cele bune sa se adune" O zi minunata astazi!

  RăspundețiȘtergere
 4. Chiar suntem speciale>:d<
  E cam tarziu dar la multi ani!

  RăspundețiȘtergere
 5. Multumesc frumos tuturor...sa aveti o primavara frumoasa cu multa caldura in suflet.

  RăspundețiȘtergere