Totalul afișărilor de pagină

marți, 27 martie 2012

Sa nu ramaneti indiferenti ...

Am aflat despre acest baietel prin intermediul unui email si privirea lui plina de inocenta m-a emotionat inca din prima clipa. Se numeste Berkay Adrian Aktan este un baietel in varsta de 3 ani, care anul trecut a fost diagnosticat cu o tumoare canceroasa numita rabdomyosarkom care este in vezica urinara. Parintii lui au fost socati la aflarea diagnosticului si s-au luptat din greu pentru a salva viata copilasului lor...ei se afla in Turcia si de anul trecut sunt in tratament prin chimioterapie. Din punct de vedere material familia lui o duce foarte rau, tatal baietelului nu poate sa lucreze din cauza ca el sta tot timpul cu copilasul in spital, iar mama este nevoita sa stea acasa cu surioara lui, de numai 4 luni. Va scriu acest apel din partea unei familii neajutorate care doreste ca baietelul lor sa aiba parte de tratament in continuare pentru a alunga definitiv cancerul. O parte din tratament este acoperita de casa de asigurari de sanatate din Turcia, dar din pacate ramane o suma importanta neacoperita. Pentru a putea sa il trateze este nevoie de 400 EUR lunar, o suma mult peste posibilitatile familiei.
Pentru acest copilas puteti face donatii in urmatoarele conturi: RO93BTRL00201201323408XX (in lei, pe numele Gabriela Aktan, la Banca Transilvania Arad, cod SWIFT/BIC: BTRLRO22) si RO42BTRL00204201323408XX (in euro, pe numele Gabriela Aktan, la Banca Transilvania Arad, cod SWIFT/BIC: BTRLRO22).
Pentru donatii din strainatate se poate folosi Western Union pe numele Gabriela Aktan si adresa Gabriela Aktan, jud. Ankara, loc.Polatlı, Turcıa. Cine face o donatıe din strainatate prin Western trebuıe sa trimita apoi un cod, numele expeditorului si valoarea exacta catre mama lui Berkay, pe adresa de email gabrielaaktan@yahoo.com.Pentru donatii din strainatate se poate folosi Western Union pe numele Gabriela Aktan si adresa Gabriela Aktan, jud. Ankara, loc.Polatlı, Turcıa.  Mama lui Berkay poate fi contactata la adresa de email gabrielaaktan@yahoo.com si la numarul de telefon 00905372049455. Berkay a trecut prin tratamente grele pana acum, dar ne-a aratat ca aceasta boala poate fi invinsa. Dar pentru a fi din nou sanatos are nevoie de sustinerea noastra. Va rugam sa nu ramaneti indiferenti si sa contribuiti la insanatosirea lui. Orice suma donata contribuie la vindecarea acestui copilas. Va multumim.    (email-ul este transcris exact cum mi-a fost trimis.)


Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella.
.

Un comentariu: