Totalul afișărilor de pagină

joi, 15 martie 2012

Nu uita niciodata...

In viata trebuie sa inveti sa mergi mai departe...cu trecerea timpului, trebuie sa realizam ca viata nu mai ne tine pe palme si trebuie sa ne asumam fiecare actiune cat si consecintele ei... nu uita niciodata ca pielea se increteste... parul incarunteste, iar zilele se aduna in ani. Dar ce e mai important se conserva... forta si determinarea ta nu au varsta... spiritul tau e cel care indeparteaza panzele de paianjen. Dincolo de orice punct de sosire e unul de plecare...dincolo de orice reusita e o alta incercare. Cat timp traiesti... simte-te viu.  Daca ti-e dor de ce faceai, fa-o din nou. Nu te pierde printre fotografii ingalbenite de timp …mergi mai departe atunci cand toti se asteapta sa renunti... nu lasa sa se toceasca taria pe care o ai in tine...fa in asa fel ca in loc de mila, sa impui respect. Cand nu mai poti sa alergi, ia-o la trap...cand nu poti nici asta, ia-o la pas...cand nu poti sa mergi, ia bastonul... insa nu te opri niciodata.(sursa fraze intelepte ale Maicii Teresa.)


 Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella.

4 comentarii:

  1. uneori ti-e dor de ceea ce faceai inainte insa u mai ai cum sa faci din nou...

    RăspundețiȘtergere
  2. iti vine acel sentiment de dor de momentele traite..eu sincer as da jumate din viata pt o zi din copilarie..acele jocuri care ne tineau pana la 2-3 noaptea..nu ca acum inainte nu aveam net ca sa ne dam intalnire si totusi eram mai multi acum si cu net parca ne imputinam ..calculatorul ne strica memoria mintala

    RăspundețiȘtergere
  3. £. H....timpul este cel mai pretios,nu-l mai poti da inapoi.

    RăspundețiȘtergere
  4. Florea...ce minunat era sa nu-ti pese de ziua de maine...imi este dor de acea inocenta pura si de naivitatea cu care tratam lucrurile, nu aveam nici o grija...ce vremuri!

    RăspundețiȘtergere