Totalul afișărilor de pagină

duminică, 29 martie 2015

Dragostea unui om nu este o certitudine...

"Când un om reprezintă o certitudine în viața ta, atunci riști să-l pierzi. Când totul pare pus la punct și perfect, nimic nu mai este ca înainte. Atunci riști să te pierzi prin monotonie și să nu mai lupți pentru iubire. Cucerește-l în fiecare zi! Surprinde-o cu o floare, las-o fără cuvinte, imaginează-ți că pentru o zi sunteți din nou necunoscuți și trebuie să-i povestești despre tine.
Dragostea unui om nu este o siguranță. Iubirea apare fulgerător în sufletul unui om dar la un moment dat acesta obosește și așteaptă mici gesturi. Consider că cel mai frumos moment într-o relație este începutul. Când tu și ea sunteți necunoscuți, când el te surprinde cu un mesaj la care nu te așteptai iar tu simți fluturi în stomac când te pregătești pentru prima întâlnire. Îți amintești cum o priveai când îți povestea amintiri din copilărie? Îți amintești cum îl priveai când îți povestea despre prima căzătură? Erau priviri pline cu dorință, acel gând către infinit și acea voce lină care-ți spune: poate este pentru totdeauna.
Ca să fie pentru totdeauna, trebuie să vă cuceriți zi după zi, să vă surprindeți, să vă jucați cu pasiunea dintre voi, să fie chimie și să iasă scântei. Să fiți rebeli, să n-aveți o limită, să vă sărutați ca la început și să zâmbiți!"
-sursa- http://eusuntfemeie.com/-

Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu