Totalul afișărilor de pagină

marți, 24 martie 2015

Esti creator sau victima?

Viata ta e o carte cu foi albe, goale, pe care tu trebuie sa o scrii.
Tu hotarasti ce sens dai vietii tale.
Acesta e darul Universului pentru tine. De a fii creatorul propriei tale vieti.
Multi dintre noi credem va viata are un sens si noi trebuie sa-l gasim.
Insa viata nu are sens pentru ca Divinitatea vrea ca noi sa dam sens vietii noastre. De ce ar crea Dumnezeu un sens si apoi ne-ar face sa-l cautam 50 de ani?
El ti-a oferit toate resursele de care ai nevoie pentru a reusi. Dand un sens vietii tale, iti creezi propriul Sine. Tu decizi cine si ce esti cu adevarat si ce doresti sa fii.
Daca nu iti place ce ai trait pana acum, poti sa faci schimbari oricand. Orice alegere pe care o faci are consecinte. Asadar controleaza-ti viata facand alegeri constiente si nu permite convingerilor preluate de-a lungul timpului precum vina, sentimentul de inferioritate, neincrederea, autocritica, sa detina controlul. Acestea iau nastere din frica si creeaza drame si suferinte
Ai tot ce-ti trebuie ca sa faci din viata ta o Capodopera, doar ca probabil nimeni nu ti-a spus asta. Ai puterea sa schimbi circumstantele, sa creezi evenimentele.
Universul e extrem de imbelsugat, iti da tot ce iti trebuie, Intr-un astfel de Univers numai oamenii plin de frica si de indoila nu obtin ce vor. Ei cedeaza dreptul lor de a fi creatorii propriului destin, fricii, stimei scazute de sine, neputintei, neincrederii. Daca suferi inseamna ca te-ai indepartat de Mareti Ta.
Daca iti schimbi atitudinea fata de ceea ce se intampla cu tine, atunci se va schimba si natura lucrurilor care ti se intampla. Esti unicul responsabil pentru evenimentele din viata ta.
-sursa- https://viataimplinita.wordpress.com/-
Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu