Totalul afișărilor de pagină

luni, 8 februarie 2016

Stau si ma gandesc ...

Am invatat ca visele se pot destrama chiar si de la adierea unui vint sau a unei bucurii  si am mai invatat ca oricit ar incerca sufletul sa supuna inima ...ea este mai tare si alege.Sufletul este schimbator ,se schimba dupa aparente ,dupa soare ,dupa vint .Si totusi undeva in universul acesta exista si energii puternic adaptabile care supun si gandul si sufletul chiar si inima ,dar omul trebuie sa caute aceste energii si sa le inteleaga , sa lucreze cu ele incat ca ele sa-i aduca fericire, nu tristete pentru ca undeva aceste energii ne cauta si ele pe noi .Stau si ma gandesc cati oare le gasesc cu adevarat ? 


 Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella.

2 comentarii:

  1. Orice ar fi dincolo care determină schimbări în noi, în cele din urmă contează efectele asupra noastră și, prin noi, asupra lumii din afară. Doar ceea ce putem cunoaște direct prin simțuri și lega de ceva cunoscut, aparent neschimbat măcar în amintire, poate fi procesat intelectual și, astfel, distins de alte manifestări. De aceea o energie fără legătură cu lumea exterioară, începând de la propriul simț al identității, nu ar putea fi abordată. Apoi, ceea ce ar dori acea energie, sau doar efectul ei, ar fi tot la nivelul nostru și al lumii în care trăim, altfel nu ar conta pentru noi. Știind acestea, înțelegerea despre energii nu ar putea fi realistă fără să treacă prin înțelegerea despre sine și despre efectele propriilor acțiuni asupra lumii.

    RăspundețiȘtergere
  2. Desigur, fericirea poate fi legată de lucruri exterioare diferite pentru fiecare om. Însă pentru ca fericirea să fie de netulburat, ultimă, e nevoie ca omul să se cunoscă pe sine pe deplin, și în relație cu lumea. Creșterea conștienței despre sine permite și abordarea mai corectă a relației cu energiile. Este posibil ca interacțiunea cu energii de dincolo de lumea vizibilă să ne aducă alte experiențe decât interacțiunea cu energiile fizice și materia. Dar felul în care ne influențează dezvoltarea și ne determină acțiunile în lume trebuie că e același, pentru că noi suntem aceiași - oameni. Am dorit doar să punctez aceste aspecte ale relației cu invizibilul spre a servi eventual rațiunii în menținerea unui echilibru față de aventura din imaginație.

    RăspundețiȘtergere